Milletvekili Erdoğan, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret

Milletvekili Erdoğan, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret etti, hasta ve hasta yakınlarıyla görüştüğü bildirildi.
     Mehmet Erdoğan, yaptığı açıklamada, sağlıkta eşitliğin AK Parti iktidarında yakalandığını belirtti.
     Sağlıkta başlayan reformun süreceğini ifade eden Erdoğan, sağlıktaki sorunların büyük oranda çözüldüğünü, zengin ve fakir ayrımı yapılmadan herkesin resmi ve özel hastanelerden yararlandığı vurguladı.
     Geçmiş dönemlerde bıçak parası adı altında hasta ve hasta yakınlarına kabus olan uygulamaların AK Parti hükümetlerince sonlandırıldığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     Artık kimse hastane kapılarında ölmüyor, herkes hastalığıyla ilgili her türlü tedaviyi yaptırabiliyor. Sağlıkla ilgili şikayeti olanlar mutlaka bize ulaşsın. Gaziantepte de sağlık alanında önemli reformlar gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde Türkiyenin en büyük hastane komplekslerinden birinin temeli Gaziantepte atılacak. Şehrimiz sadece sanayisiyle değil, yakın bir zamanda sağlık sektöründeki yatırımları, kültürü, sanatı ve eğitimiyle de model bir kent olma yolunda önemli adımlar attı. Özel hastaneleri yanında özel hastanelerle yarışacak düzeyde bulunan devlet hastanelerimizle de vatandaşlara hizmet vermekteyiz.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Erdoğan, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER