Milletvekili Özçelik, İsviçrede Türklerle buluştu

Milletvekili Özçelik, İsviçrede Türklerle buluştu


BURDUR (A.A) - TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, temaslarda bulunduğu İsviçrenin Zürih kentinde Türk ve Müslümanlarla bir araya geldi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkezi Dış İlişkiler Başkanlığının düzenlediği program doğrultusunda merkezi Almanya Kölnde bulunan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği çalışmalarına katkıda bulunmak üzere İsviçreya gittiğini belirtti.
     Farklı ülkelerde yaşayan Türkiye kökenli vatandaşları unutmadıklarını ve yalnız olmadıklarını hissettirmek için Türk nüfusun en yoğun yaşadığı Avrupa ülkelerine 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdiklerini anlatan Özçelik, şunları kaydetti:
     "Zürihin St. Gallen semtindeki Eyüp Sultan Camisine, özel bir dershaneye, Kuran-ı Kerim kursuna, yurtlara, Uster Kültür Derneğine, Kreuzlingen Arnavut Derneğine, Romanshorn Türk Kültür Derneğine ve Romanshorn İslam Kültür Derneğine ziyaretlerde bulunduk. Bürglen kentinde bulunan Ulu Camiye giderek Türk vatandaşı hanımlarının yaptığı kermese katıldık. Burdurlu hemşehrilerimizin evlerine de ziyarette bulunduk. Türk esnaflara iş yerlerinde ziyaret ettik."
     Özçelik, yapılan tüm görüşmelerin bir rapor haline getirilerek, AK Parti Genel Merkezi Dış İlişkiler Başkanlığına sunulacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milletvekili Özçelik, İsviçrede Türklerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER