Milletvekili Uslu aşevinde yemek dağıttı

Milletvekili Uslu aşevinde yemek dağıttı -AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Gönüllü Kuruluşlar Aşevinde yemek dağıttı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Gönüllü Kuruluşlar Aşevinde yemek dağıttı.
     Karahan Uslu, kentteki temasları kapsamında Şanlıurfada 20 yılı aşkın bir süredir ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtan Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret etti.
     Aşevi gönüllülerinden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi alan Karahan Uslu, daha sonra buradan faydalanan ve aralarında Suriyelilerin de bulunduğu ihtiyaç sahibi vatandaşlarla sohbet edip, yemek dağıttı.
     Uslu, ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle kentteki söz konusu iyilik hareketinin her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmayı başardığını ifade etti.
     Şanlıurfalıların desteğiyle kurumun toplumsal katma değeri yüksek bir işi gerçekleştirildiğini belirten Uslu, aşevinin sıkıntıya düşmüş insanların yanında yer almasının da büyük önem taşıdığını vurguladı.
     Uslu, aşevine desteklerinin süreceğini aktararak, hizmeti yürüten gönüllülere teşekkür etti.
     Aşevi yetkilileri de Uslunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Milletvekili Uslu aşevinde yemek dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER