Milli Futbolcu Belezoğlu ile Zokara arasında

Milli Futbolcu Belezoğlu ile Zokara arasında yaşananlar -Trabzonsporun Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, 15 Nisanda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşmada tartıştığı milli futbolcu Emre Belezoğlu hakkında, Ka


TRABZON (A.A) - Trabzonsporun Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora,15 Nisanda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan maçta tartıştığı milli futbolcu Emre Belezoğlu hakkında, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında talimatla Trabzonda ifade verdi.
     Beraberindeki avukat Nusret Yılmaz ve tercümanı ile Trabzon Adliyesine gelen Zokora, ardından talimatla ifade vereceği Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesine gitti.
     Zokoranın ifadesinde, olayın kendisini çok üzdüğünü, Belezoğlundan şikayetçi olduğu belirttiği öğrenildi. Zokora, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.
     Zokoranın, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında, 15 Nisanda İstanbulda yapılan karşılaşmada tartıştığı milli futbolcu Emre Belezoğlundan kendisine söylediği sözler nedeniyle şikayetçi olduğu, Belezoğlu hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığınca hakaret suçundan açılan soruşturmada, takipsizlik kararı verildiği öğrenildi.
     Zokoranın, savcılığın bu kararına itirazı üzerine, talimatla ifadesinin alınmasına karar verildiği, bu nedenle Trabzon Adliyesine gelerek ifade verdiği belirtildi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Milli Futbolcu Belezoğlu ile Zokara arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER