Milli Savunma Bakanı Yılmaz Sivasta:

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Sivasta: -Birliğimizi beraberliğimizi bozmadan devam ettirirsek, bilin ki 21. asır Türklerin, Türkiyenin asrı olacaktır


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Birliğimizi beraberliğimizi bozmadan devam ettirirsek, bilin ki 21. asır Türklerin, Türkiyenin asrı olacaktır dedi.
     Yılmaz, Zara ilçesine bağlı Şerefiye beldesinde düzenlenen 17. Şerefiye Geleneksel Kültür ve Sanat Festivalinde yaptığı konuşmada, festivali düzenleyen yerel yöneticilere teşekkür etti.
     Birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Yılmaz, Kardeşliğin, sevginin, barışın ve hoşgörünün yetiştiği ve yeşerdiği bu topraklarda bir milletiz. Aynı dili konuşanlar bir millet olmaz, aynı dini paylaşanlar da bir millet olmaz. Ama aynı duyguyu paylaşanlar, ortak yaşama iradesini gösterenler bir millettir. Biz bir millet miyiz- Evet, bir milletiz. Nereden belli olur- Malazgirtten, Çanakkaleden ve İstiklal Savaşından belli olur. Dışarıdan saldıranlara yek vücut, tek vücut oluyorsak işte o zaman bir milletiz dedi.
     Yılmaz, Hiç şüpheniz olmasın ki Türkiye, bugün tarihinin en güçlü döneminde. Bir olursak, beraber olursak, (zaten birliğimiz, beraberliğimiz var) bu birliğimizi beraberliğimizi bozmadan devam ettirirsek, bilin ki 21. asır Türklerin, Türkiyenin asrı olacaktır ifadelerini kullandı.
     Festivalde, Bakan Yılmazın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, AK Parti Sivas milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin ile CHP Sivas milletvekili Malik Ecder Özdemire plaket verildi.
     Müsteşar Soluk adına yapılan parkın açılışını gerçekleştiren Yılmaz, parkı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.
     Öte yandan Bakan Yılmaz, beldeye girişi sırasında kendisini karşılamaya gelenlerin kurban kesmesine izin vermedi.
    
     Muhabir: Emine Konuk / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Milli Savunma Bakanı Yılmaz Sivasta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER