Minik çevrecilerin sloganları yer altı çöp

Minik çevrecilerin sloganları yer altı çöp konteynerlerinde


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesince yaptırılan yer altı çöp konteynerlerinin çevresi, Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen yarışmada derece giren öğrencilerin sloganları ile süslendi.
     Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, çevre bilincinin oluşmasına yönelik farklı bir çalışma daha başlatıldığı belirtildi.
     Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşlerince 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle ilçedeki anaokulları ve ilköğretim okulları öğrencileri arasında çevre konulu slogan yarışması düzenlendiği ifade edilen açıklamada, Temiz Toplum, Temiz Çevre sloganından yola çıkılarak düzenlenen etkinliklerde Muratpaşa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden oluşan jürinin minik çevrecilerin sloganlarını değerlendirerek derecelendirdiği anlatıldı.
     Temizlik İşleri Müdürlüğünce dereceye giren minik çevrecilerin sloganlarının örnek olması ve tüm kent yaşayanlarının görmesi amacıyla yer altı çöp konteynerlerinin etrafına monte edildiği ifade edilen açıklamada, çevre bilincini yaşatan sloganın altında slogan sahibi öğrencinin adı ve okul bilgilerinin de yer aldığı kaydedildi.
     Açıklamada, benzer çalışmaları mahalle aralarındaki çöp konteynerleri için de yapmayı planladıkları belirtildi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Minik çevrecilerin sloganları yer altı çöp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER