Minik öğrencilerden kanser hastalarına su desteği

Minik öğrencilerden kanser hastalarına su desteği


KAYSERİ (A.A) - Beyaz Zambak Eğitim Kurumlarına bağlı kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrenciler, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Şahinur Dedeman Kemik İliği ve Kök Hücre Nakli Hastanesine, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla satın aldıkları 400 koli su hediye etti.
     Şahinur Dedeman Kemik İliği ve Kök Hücre Nakli Hastanesini ziyaret eden minik öğrenciler, burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Melikgazi Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Nefise Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her ay yeni bir kampanya düzenlediklerini söyledi.
     Bu ay ki kampanyalarının sloganının Su ile Hayat Verelim olduğunu ifade eden Sarıkaya, şunları anlattı:
     Öğrencilerimize bizim gibi musluklardan akan suyu tüketemeyen hastaları anlattık, suyun hem bizim hem de onlar için önemini anlattık. Bu çerçevede Melikgazi, Alparslan ve Esenyurt şubelerimizde eğitim gören her çocuğumuz harçlıklarından biriktirdikleri paralarla birer koli pet şişi ve bardaklarda kaynak suyu aldı. Bugün hastanemize 400 koli su getirdik. Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek diye konuştu.
     Ziyarette, Alparslan Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Tuba Atlı ve Münife Acıkalın Beyaz Zambak Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Aslı Gög ile öğretmen ve öğrencileri de katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Minik öğrencilerden kanser hastalarına su desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER