MKÜ öğrencilerinden Başkan Savaşa ziyaret

MKÜ öğrencilerinden Başkan Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencilerinden oluşan bir heyet, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı makamında ziyaret etti.
     MKÜ Genç Düşünürler Topluluğu Başkanı Halil İbrahim Akgün, ziyarette Orta Doğu Teknik Üniversitesinde (ODTÜ) meydana gelen olaylar ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     Akgün, üniversite öğrencilerinin bu tür olaylar çerçevesinde sadece sopayla ve kavgayla anılmasından ötürü rahatsızlık duyduklarını belirtti.
     ODTÜde öğrencilerinin yaptığı şiddet içeren eylemleri asla tasvip etmediklerini ve kınadıklarını ifade eden Akgün, Bizler fikirlerimizle, düşüncelerimizle anılmak isteyen, memleketine faydalı birer vatan evladı olarak yetişmeyi arzu eden, şiddetten uzak durmayı kendisine ilke edinen bir topluluğun üyeleriyiz. Bu düşüncelerimizi devlet büyüklerimizle paylaşma arzusu çerçevesinde, belediye başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz diye konuştu.
     Başkan Savaş da, üniversite öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin duyarlı düşüncelerine yürekten katıldığını kaydetti.
     Savaş, şiddetin hiçbir şeyin çözümü olmadığının altını çizerek, bilim ve eğitim yuvalarında bu tür hareketlerin asla tasvip edilemeyeceğini belirtti.
     Ziyaret sonunda üniversite öğrencileri, Başkan Savaşa çiçek sundu.
    
     Muhabir: Halit Demir / Salim Taş
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber MKÜ öğrencilerinden Başkan Savaşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER