MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde

MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde toplantı


HATAY (A.A) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyeleri tarafından, erken tanı ve tedavide kullanılan yöntemleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, hastanenin toplantı salonunda yaptığı konuşmada, Üroloji Polikliniğinde, yüksek kalitede, insan sağlığı odaklı, araştırma hizmetleri ve tedavi yöntemleri kullanıldığını belirtti.
     Üniversite hastanesinin kuruluşundan bu yana önemli işlere imza atıldığını kaydeden Güder, Üroloji Polikliniğimizde, doktorların gözetiminde sürdürülmekte olan tanı ve buna bağlı tedavi yöntemlerini izledik. Üniversite hastanesi için bunlar güzel başarılar. Bizim esas başarımız, bu tedavi yöntemleriyle hastalarımızın sağlığına kavuşmasıdır diye konuştu.
     Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Murat Rifaioğlu ise, dünya tıbbının uyguladığı en güncel ürolojik tedavi yöntemlerini kullanarak, gerek böbrek taşı, gerekse böbrek kanseri tedavisinde yaptıkları çalışmalarla bölgeden dışarıya hasta sevkini sona erdirdiklerini belirtti.
     Konuşmaların ardından Rektör Güder ve diğer öğretim üyeleri polikliniğe kazandırılan teknolojik aletler ve tedavide uygulanan yöntemleri anlatan slayt gösterisini izledi.
    
     Muhabir: Hatay / Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER