MMOda Ne izlediğimizi biliyor muyuz 25.

MMOda Ne izlediğimizi biliyor muyuz 25. Kare konferansı


KONYA (A.A) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi tarafından Ne izlediğimizi biliyor muyuz 25.kare konulu konferans düzenlendi.
     MMO Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu, MMO Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda, 25. Karenin başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesaj olup, normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanan bir çalışma olduğunu anlattı.
     Bu çalışmaların, insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemeyeceğini dile getiren Kalyoncu, özellikle televizyon kanallarında izlenilen diziler, çizgi filmler ve çeşitli programlarda bu gizli telkinlerin sıkça uygulandığını ve böylece toplumda ahlaki kirlenmeye sebep olduğunu belirtti.
     Kalyoncu, şunları kaydetti:
     Sosyal yaşantımızı yakından ilgilendiren en önemli konuların başında aile yaşantımızın dejenere olması gelmektedir. Aile yaşantımızdaki bu kirlenmeden çocuklarımızı uzak tutmak onlara sağlayacağımız gelecek adına oldukça önemlidir. Çocuklarımızı zararlı yayınlardan uzak tutmak, bu yayınlarla ilgili bilinçlendirmek ve bunlara karşı her türlü tedbiri almak toplumsal sorumluluklarımız başında gelmelidir.
    
     Muhabir : Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber MMOda Ne izlediğimizi biliyor muyuz 25. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER