Modifiye araç sahiplerinden pist eylemi

Modifiye araç sahiplerinden pist eylemi -Kırıkkalede modifiye araç sahipleri, kentte araçlarını rahatça kullanabilecekleri otomobil pistinin oluşturulması için eylem yaptı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede modifiye araç sahipleri, kentte araçlarını rahatça kullanabilecekleri otomobil pistinin oluşturulması için eylem yaptı.
     Osmangazi Mahallesindeki trafik eğitim yolunda toplanan araç sahipleri adına konuşan Hasan Acun, halka açık olmayan, otomobillerini düzgün bir şekilde kullanacakları bir pistin yapılması için devlet yetkililerinden destek istediklerini söyledi.
     Gençlerin, kahvehane köşelerinde zaman geçirmesini doğru bulmadıklarını ifade eden Acun, şöyle konuştu:
     Modifiye bir suç değil aşktır. İnsanlar arabalarına önem veriyor. Güzelleştiriyor ve hatta ailelerinin de desteğini alıyorlar. Bu bizim bir sevdamız. Halka açık olmayan, trafik kurallarına uyacağımız kontrollü ve güvenli bir yerin yapılması dışarıda gezen gençlerin kötü alışkanlıklardan da uzak tutacaktır. Sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile Kırıkkale ve bölgesinde modifiye tutkunu 10 bin 600 kişiye ulaştık. Kırıkkaleye Ankara, Çorum, Samsundan genç arkadaşlarımız geliyor. Kırıkkaleye yapılacak bir pist ile hem devletimiz para kazanacak hemde gençler araçlarını rahatça kullanılabilecekleri bir alana sahip olacaktır.
     Araç sahipleri basın açıklamasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri ile görüştükten sonra olaysız dağıldılar.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Modifiye araç sahiplerinden pist eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER