Motosiklet tutkunu kasap, pistlerin tozunu attırıyor

Motosiklet tutkunu kasap, pistlerin tozunu attırıyor -Kasaplıkla geçimini sağlayan Ömer Doğan, Türkiye Pist Şampiyonası B kategorisinde genel klasman ikincisi oldu -Motosiklet tutkunu Doğan: -Seneye zirveye oynayacağıma inanıyorum


EDİRNE (A.A) - Kasaplıkla geçimini sağlayan Ömer Doğan, Türkiye Pist Şampiyonası B kategorisinde genel klasman ikincisi oldu.
     Doğan, AA muhabirine 1997 yılında profesyonel olarak motokros yarışlarına başladığını, 1998 yılında ilk kupasını aldığını söyledi.
     2002 yılında ara verdiği kariyerine geçen yıl yapılan pist şampiyonasıyla devam ettiğini belirten Doğan, Geçen yıl standart motosikletimi pist yarışlarına uygun hale getirip 1000 cc C kategorisinde mücadele ettim ve şampiyonluğu bir puanla kaçırarak ikinci oldum. Bu yıl, banka kredisiyle satın aldığım motorumla 1000 cc B kategorisinde yarıştım. Türkiye Pist Şampiyonası 6. Ayak Yarışında İstanbul Parkta klasmanımda ikinci olmayı başardım. Bu sonuçla sezonu genel klasman ikincisi olarak tamamladım diye konuştu.
    
     -Hızı sadece pistte yapıyor-
    
     Pistlerde yarışmanın kendisi için tutku olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     Bu kadar başarılı olacağımı düşünmüyordum. Pistlerde yarışmak benim için tutku, caddede hız yapmam. İstanbul Parkta yarışmak, pistin yapıldığı günden bu yana hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Bundan sonraki hedefim, A kategorisinde başarılı sonuçlar elde etmek. Kasaplık, baba mesleğim, onu devam ettiriyorum.
     Vakit buldukça İstanbul ve İzmitte antrenman yapıyorum. Önümüzdeki yıl iyi sonuçlar elde etmek için antrenman ve yarışlara daha fazla vakit ayırmam lazım. Seneye zirveye oynayacağıma inanıyorum.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Motosiklet tutkunu kasap, pistlerin tozunu attırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER