MUDASA ekibi Başkan Gürünü ziyaret etti

MUDASA ekibi Başkan Gürünü ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz programında yarı finale kalan Muğla Dans ve Sanat Akademisi (MUDASA) ekibi, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürünü ziyaret etti.
     MUDASA ekibini makamında kabul eden Gürün, Muğlanın eğitim kenti olması yanında sosyal alanda da gençlerin amatör ve profesyonel her sporu yapabilecekleri ortamın mevcut olduğunu söyledi.
     Gürün, Yarışmada gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Belediye olarak, Muğlanın tanıtımına katkıda bulunacak sanatsal ve kültürel bütün projeleri destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz dedi.
     MUDASA ekibinin kaptanı Zafer Coşkun ise kendisinin ve ekibinin Muğla sevdalısı olduğunu, ekipte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim gören arkadaşlarının da bulunduğunu dile getirdi.
     Yarışmada alacakları başarının Muğlanın da başarısı olacağını kaydeden Coşkun, tüm Muğla halkının desteğini istedi.
     Yarışmada yarı finale kalan Muğla Dans ve Sanat Akademisi ekibi, Zafer Coşkun, İbrahim Engin, Yasemin Coşkun, Fevzi Deniz Işıldar, Kadir Demircan, Özkan Sevgi, Sevim Uçman, Gözde Kocakaplan, Murat Yaşar Özdemir, Mustafa Tuğra, Tuğçe Tokerden oluşuyor.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MUDASA ekibi Başkan Gürünü ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER