Muğlada ücretsiz tenis kursları başladı

Muğlada ücretsiz tenis kursları başladı -Muğla Tenis Kulübü Başkanı Heb: -Kurslarda keşfedeceğimiz yetenekli sporcularla Muğlayı dünyada temsil etmek istiyoruz


MUĞLA (A.A) - Tenisin yaygınlaştırılması amacıyla Muğla Tenis Kulübü, 6-9 yaş gurubundaki çocuklara ücretsiz tenis kursları verecek.
     Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2007de Muğlada yapılan seçmelerde kulüp sporcusu olan sporcularla birçok başarıya imza attıklarını söyledi.
     Geçmiş yıllarda seçilen minik sporcuların Muğlayı Türkiyede en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade eden Heb, Muğlaya çok sayıda şampiyonluk getirdiler. Bu yıl bu başarıları tekrarlamak için ücretsiz tenis kursları başlattık. Kurslarda keşfedeceğimiz yetenekli sporcularla Muğlayı dünyada temsil etmek istiyoruz dedi.
     Heb, verilen kurslarla genç yetenekleri yetiştirmek istediklerini ve tenis kulübünün altyapısını güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
     Heb, Lara Palaska, Ece Nur Koç, Gürel Kolcuoğlu, Melik Serhun Apaydın, Kaan Ünsal, İris Begüm Atilla ile Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği şampiyonalarda çok sayıda şampiyonluk yaşadıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada ücretsiz tenis kursları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER