Muğladaki iş adamına şantaj iddiası

Muğladaki iş adamına şantaj iddiası -Milas ilçesinde bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 8i tutuklandı


MUĞLA (A.A) - Milasta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 8i tutuklandı.
     İlçede iş adamı M.Ynin jandarmaya başvurarak kendisini darbederek silah zoruyla çıplak görüntülerini çektikleri ve görüntülere karşılık 200 bin lira istedikleri iddiasıyla şikayetçi olduğu kişiler, İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma sonucunda gözaltına alınmıştı.
     Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin 3ü kadın 5 öğrencisinin de aralarında bulunduğu Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, B.A, H.K. ve P.D. çıkarıldıkları mahkemece Cinsel saldırı, silahla tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal, gasp, silahlı yağma ve şantaj suçlamalarıyla tutuklandı. M.V.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğladaki iş adamına şantaj iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER