Muğlanın 100. yılında 100 proje

Muğlanın 100. yılında 100 proje -AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğlanın il oluşunun 100. yılı kapsamında kente yakışır projeler için çalışma başlattıklarını bildirdi


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğlanın il oluşunun 100. yılı kapsamında kente yakışır projeler için çalışma başlattıklarını bildirdi.
     Milletvekili Ali Boğa, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ile 2013 yılında bitirilecek büyük ölçekli çalışmalarla ilgili tüm bakanlıklarla çalışma başlattıklarını belirtti.
     Boğa, 100 büyük proje çalışması için önerileri alınmak üzere bugüne kadar Muğlaya emeği geçmiş tüm atanmış ve seçilmiş eski ve yeni yöneticilerden ulaşılabilen herkesle görüş alışverişinde bulunulacağını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleştirilebilecek 100. yıl toplu açılış temel atma programı ve tanıtımı için detaylı bir çalışma yapma gereğinin ortaya çıktığını anlattı.
     Milletvekili Boğa, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
     Bu çalışmamızla amacımız 100. yıl kutlamaları değil, il oluşumuzun 100. yılını değerlendirerek ikinci yüzyıla girerken yeni ve büyük adımlar atmak. 100. yılında Muğlanın büyükşehir statüsüne kavuşturulmasıyla bu çalışmalar daha da önem kazanmış oldu. 100. yılımızı ilimizin bütün paydaş ve dinamikleri arasında bir farkındalık uyandırarak, dinamiklerimizi harekete geçirerek, kıyısı ile kırsalı arasındaki uçurumu bir uyum içerisinde gidermeye ve kalkınmayı sağlamaya yönelik yeni adımlar atmak istiyoruz.
     Boğa, projelerin tüm bakanlıklarla yapılan koordineli çalışma sonucunda belirleneceği ve kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlanın 100. yılında 100 proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER