Muğlaya 450 konteyner geldi

Muğlaya 450 konteyner geldi -Van depreminin ardından depremzedelerin kalıcı konutlara yerleştirilmesi ile boşa çıkan konteynerlerden 450si Muğlaya gönderildi


MUĞLA (A.A) - Van depreminin ardından depremzedelerin kalıcı konutlara yerleştirilmesi ile boşa çıkan konteynerlerden 450si Muğlaya gönderildi.
     Muğlaya gelen konteynerler Düzeyn mevkisinde bulunan orman deposuna yerleştirilmeye başlandı.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürü Temel Kışlalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Vanda meydana gelen depremlerin ardından afetzedelerin konteynerlere yerleştirildiğini hatırlattı.
     Kışlalı, afetzedelerin ve hak sahiplerinin kalıcı konutlara yerleşmesinin ardından boşta kalan konteynerlerin Türkiyenin değişik bölgelerine dağıtıldığını belirterek, Muğlaya depolanmak üzere 450 konteyner gönderildi. Bunlardan 80i Fethiyede, 370i kent merkezinde bulunan orman deposuna yerleştiriliyor dedi.
     Konteynerlere herhangi kimsenin yerleştirilmediğine dikkati çeken Kışlalı, Muğlaya gelen konteynerler acil durumlarda kullanılmak üzere depolandı. Burada bir kent kurulması veya birilerine verilmesi söz konusu değil diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlaya 450 konteyner geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER