Muğla Stutgartta tanıtılıyor

Muğla Stutgartta tanıtılıyor -Muğla Kültür ve Turizm Müdürü Özer: -Her yıl 3 milyondan fazla yabancı turisti ağırlayan Muğlada, amacımız daha fazla turisti konuk etmek


MUĞLA (A.A) - Muğlanın sahip olduğu doğal ve kültürel zenginlikler Stutgartta tanıtılıyor.
     Stutgartta 96 ülkeden 2 binden fazla stant katılımcısıyla gerçekleşen fuarda, Muğlayı Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer ile ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç tanıttı.
     Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, 9 gün sürecek fuara yaklaşık 225 bin ziyaretçi beklendiğini söyledi.
     Muğlanın sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtarak, Muğlaya bölgeden daha fazla turist çekmeyi hedeflediklerini belirten Özer, Her yıl 3 milyondan fazla yabancı turisti ağırlayan Muğlada, amacımız daha fazla turisti konuk etmek. Bunun için yurt dışı fuarlarına katılarak bölgemizi tanıtıyoruz. Standımıza çok yoğun ilgi var dedi.
     Özer, ilk gün yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Muğla standına, Stuttgart Başkonsolosu Türker Arı, Kültür Tanıtma Müşaviri Osman Şahin, Ticaret Müşaviri Ahmet Bayraktar, Başkonsolos Yardımcısı Tuna Atala, Stutgart Belediye Meclis üyesi Ergun Can, THY Stuttgart Müdürü İlker Başaran, Uluslararası Türk Ticaret Merkezi (ITBC) Genel Başkanı Salih Karatepe, Türk Yöneticiler Ağı Eş Başkanı Dr. Nejat Doğan ve Almanyada yaşayan Türk iş adamları ve vatandaşların katıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Stutgartta tanıtılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER