Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -Yazıcıoğlunun memleketi Şarkışlada mevlit okutuldu


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılında Şarkışlada mevlit okutuldu.
     BBP Şarkışla İlçe Teşkilatı tarafından Büyük Camide akşam namazına müteakiben mevlit programı düzenlendi.
     Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun hemşehrileri, Kahramanmaraşta 4 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için dua etti.
     Yazıcıoğlunun ablası Maviş Ocakın da katıldığı mevlit programında konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, Keşke biz öldükten sonra böyle mevlitlerle anılanlardan olsak. Rahmetli, Şarkışlamızın yetiştirdiği güzide insanlardan birisi, böyle insan zor yetişir dedi.
     Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise Gençliğimizle, yaşlılarımızla, Muhsin başkanın hemşehrileriyle Şarkışlada dualarımızı yaptık, salavatı şerifler getirdik. Allah mekanını cennet etsin diye konuştu.
     Avrupa Türk Kültür Dernekleri Birliği Genel Başkanı ve Muhsin Yazıcıoğlunun amcasının oğlu Erol Yazıcıoğlu da Şarkışlalı hemşehrilerimize, Şarkışla teşkilatımıza, belediye başkanımıza ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum dedi.
     Bir insanın ne kadar yaşadığı hiç önemli değil, ömrü boyunca ne yaptığı önemli ifadesini kullanan Yazıcıoğlu, hayatını ülkesine ve milletine adayan Muhsin Yazıcıoğlunun Türk-İslam dünyası açısından önemli bir lider olduğunu vurguladı.
     İki bacağı olmayan 69 yaşındaki Mehmet Aydemir ise Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen programdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Programı duydum, engelli olduğum halde sürünerek de olsa geldim, programa katıldım dedi.
     Mevlit programına, Gürçayır Beldesi Belediye Başkanı Rüştü Öksüm, Şarkışla Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, BBP İlçe Başkanı Şükrü Tinni, bazı il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri ile Yazıcıoğlunu sevenler katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER