Muhtarlardan Aldırmaza kutlama

Muhtarlardan Aldırmaza kutlama


ADANA (A.A) - Meclis Haber Dergisi tarafından Yılın Başarılı Belediye Başkanı seçilen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı, muhtarların da kutladığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Pınar Mahallesi Muhtarlığı önünde toplanan Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Adana Şubesine üye muhtarlar, Aldırmazın ödül almasının tesadüf olmadığını vurguladı.
     Dernek Şube Başkanı Osman Kaya, Aldırmazın göreve geldiği günden bu yana tüm engellemelere karşın gecesini gündüzüne katarak Adana için elinden gelen hizmeti yaptığını vurguladı.
     Aldırmazın yaptığı hizmetlerle muhtarların beğenisini kazandığını kaydeden Kaya, şöyle devam etti:
     Adananın bütün kaldırımları ve yolları yeniden düzenlenmiş, trafikte büyük rahatlama sağlanmıştır. Altın Koza Film Festivali kapsamında Türkiyenin değişik şehirleri gezici sinema ile buluşturulmuş, Adananın tanıtımına büyük katkı sağlanmıştır.
     Güler yüzü, halk ile bütünleşmesi ile taktir ettiğimiz Zihni Aldırmazın yılın belediye başkanı seçilmesi bizi gururlandırmıştır. Bu ödülden büyük mutluluk duyduk. Bize bu mutluluğu yaşatan Başkanımız Zihni Aldırmaza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Muhtarlardan Aldırmaza kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER