Muratpaşada cadde ve sokak temizliği çalışması

Muratpaşada cadde ve sokak temizliği çalışması yapıyor


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, periyodik olarak yaptığı cadde ve sokak temizliği çalışmalarını sürdürüyor.
     Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, cadde ve sokakları deterjanlı su ile yıkayarak temizliyor. Periyodik olarak yapılan temizlik çalışmasında son olarak Konuksever Mahallesinde sokaklar yıkanarak temizlendi.
     Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temizlik çalışması ile önce sokağın özel süpürme makinesi ile süpürüldüğünü belirterek, Gece araç trafiğinin olmadığı saatlerde yapılan temizlik çalışması nedeniyle trafikte aksama olmuyor. Sokağın süpürülme işlemi bittikten sonra ekiplerimiz deterjanlı su ile bütün sokakları en ince ayrıntısına kadar yıkıyor. Bu çalışmalarımız belli bir program dahilinde 56 mahallemiz, kapalı pazarlar ile sokak arası pazarların atıklarının temizlenmesi sırasında da uygulanıyor dedi.
     Yetkililer, ağustos ayı içinde Fener Mahallesinde Falez Caddesi, Fener Caddesi ile 4 sokağı, Örnekköyün tamamı, Dutlubahçe, Etiler, Meltem, Üçgen, Bahçelievler, Yeşilbahçe, Kışla, Cumhuriyet, Çağlayan ve Douğuyaka mahallelerinin farklı cadde ve sokaklarının deterjanlı su ile yıkayarak temizlediklerini ifade ederek, ay içinde toplam 22 cadde ve sokağın temizlendiğini kaydettiler.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşada cadde ve sokak temizliği çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER