Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi

Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı


MUŞ (A.A) - Muşta AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi.
     Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Bu ülkede eğer taş üstüne taş koyulmuşsa, bu AK Parti sayesindedir dedi.
     Türkiyede büyük gelişmelerin yaşandığını belirten Işık, ulaşım, eğitim ve sağlıklata yapılan çalışmaların devrim niteliğinde olduğunu kaydetti.
     Işık, Bunlar dünyevi devrimler. Bir de hukuki alanlardaki devrimler ise tamamen AK Parti döneminde gerçekleşmiştir. Bunu kabullememiz lazım dedi.
     AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, danışma meclisi toplantısını en son mayıs ayında yaptıklarını anımsatarak, programların yoğun olmasından dolayı bu toplantıyı geç düzenlediklerini bildirdi.
     Toplantıların önemine değinen Saltık, Çünkü bu toplantılarda illerin sıkıntıları dile getirilir ve çözüm yolları aranır. Bu toplantılarda bir araya gelerek sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı konuşuyoruz. Bunlara çözüm arıyoruz. Parti olarak vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Burada istişare yaparak, bulunduğumuz konuma göre hizmetlerimizi sürdüreceğiz diye konuştu.
     Toplantıda, AK Parti Batman Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir de bir konuşma yaptı.
     Toplantıya, AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, belediye başkanları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta AK Parti İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER