Muşta işyeri açılışı

Muşta işyeri açılışı -Vali Çınar: Şehrimiz ve insanlarımız, hizmetlerinin en güzeline layık.


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, Şehrimiz ve insanlarımız, hizmetlerinin en güzeline layık. Biz de bunun için çalışıyoruz dedi.
     Haluk Dizdaroğlu tarafından, yapımı tamamlanan petrol istasyonunun açılışına katılan Vali Çınar, kente son 3 ile 4 yılda bir çok gelişme yaşandığını ve gelişmelerin doğru yönde olduğunu söyledi.
     Yapılan bu tesisin de kentin ekonomisine önemli katkı sağlayacağını ifade eden Çınar, Bu tesis, tüm vatandaşların yararlanacağı modern bir yer haline getirilmiş. Şehrimiz ve insanlarımız hizmetlerin en güzeline layık. Biz de bunun için çalışıyoruz. İl Özel İdaresi, mahalli idareler ve özel sektör olarak bir koordinasyon içinde, şehrin gelişmesini için gayret ediyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, Muşun güzel yatırımlara ihtiyacının olduğunu belirterek, Biz birbirimizi sevdikçe ve destek oldukça çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     İşyeri sahibi Haluk Dizdaroğlu da, bugüne kadar bütün yatırımlarını Muşa yaptıklarını ve ellerinden geldiği kadar kentte yeni tesisler kazandırmaya çalıştıklarını bildirdi.
     Dizdaroğlu, Bugün ise 6. tesisimizin açılışını yapıyoruz. İş yerlerimizde 200 kişiden fazla çalışıyor. Dolayısıyla binin üzerinde insana katkımız oluyor dedi.
     Konuşmaların ardından iş yerinin açılış kurdelesini, dualar eşliğinde Vali Çınar ve AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık kesti.
     Vali Çınar, iş yerini açılışa katılanlarla birlikte gezdi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta işyeri açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER