Muş Milli Eğitim Müdürlüğünün 3 projesi

Muş Milli Eğitim Müdürlüğünün 3 projesi kabul edildi


MUŞ (A.A) - Muş Milli Eğitim Müdürlüğünün, 2012 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına sunduğu projelerden 3ü kabul edildi.
     Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, yaptığı yazılı açıklamada, bakanlıkça kabul edilen 3 projenin toplam maliyetinin 92 bin 285 lira olduğunu belirtti.
     Program kapsamında Türkiye genelinde 3 bin proje sunulduğunu, ancak projelerden 120sinin kabul gördüğünü ifade eden Tatlı, şunları söyledi:
     Bakanlık, gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyelini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamayı, karar alma ve uygulama süreçleriyle sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmayı ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefliyor. Müdürlük olarak sunduğumuz 15 projeden 3ünün kabul edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.
     Bakanlığın internet sayfasında açıklanan sonuçların analizini ve istatistiğine göre okullar bazında Türkiye birincisi olduklarını anlatan Tatlı, Muş Kız Teknik Meslek Lisesinin Hayata Ses Kat, Muş Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesinin Kendi Oyuncağını Kendin Yap ve Hasköy İmam Hatip Lisesinin de Neyleyeyim Neyi Ya Mevlana projelerini kapsamında 90 gencin bağlama, gitar ve ney kursları alacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
<< Önceki Haber Muş Milli Eğitim Müdürlüğünün 3 projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER