MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantıları

MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantıları -Komisyon Başkanı Koyuncuoğlu: Bizim inancımızda kıyametin gününü belirlemek gibi bir şey olamaz. Bunu kimse bilemez


KONYA (A.A) - MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantıları Komisyon Başkanı Lokman Koyuncuoğlu, Bizim inancımızda kıyametin gününü belirlemek gibi bir şey olamaz. Bunu kimse bilemez dedi.
     Koyuncuoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, üyelerle gerçekleştirdikleri toplantılarda ilmihal sohbetleriyle devam ettiklerini ifade etti.
     Son dönemde Maya takvimi ve Şirince beldesi ile gündeme gelen kıyamet tartışmalarına değinmek gerektiğini hatırlatan Koyuncuoğlu, Bizim inancımızda kıyametin gününü belirlemek gibi bir şey olamaz. Bunu kimse bilemez. Bu takvim tartışmaları ile kıyameti hafifletme gibi bir izlenim edindik. Çocuklarımızın bilinçaltına Kıyamette neymiş söyleniyor ama hiç kopmuyor gibi bir algı çalışması yapılıyor. Buna dikkat etmek lazım diye konuştu.
     MÜSİADın bu haftaki konuğu İlahiyatçı Musa Mert ise Müslüman camia için Maya Takviminin alay konusu olduğunu söyledi.
     İnsanlara kıyameti anlatmak ihtiyacının doğduğunu dile getiren Mert, belirli gurupların insanların gündemine bunu taşıyarak para kazanma yollarını aradıklarını ve özellikle Diyanet İşleri Başkanlığının bu konuda hassas davranması gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber MÜSİAD Konya Şubesi Cuma Toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER