Muşlu öğrenciler ilk defa sinemayla tanıştı

Muşlu öğrenciler ilk defa sinemayla tanıştı


MUŞ (A.A) - Korkut ilçe Kaymakamı Adnan Daldalın girişimiyle, ilçedeki Kız Yatılı Bölge Ortaokulunda (YBO) eğitim gören 150 kız öğrenci, ilk defa sinemayla tanıştı.
     YBO Müdürü Ömer Okyay ve öğretmenlerinin gözetiminde sinemaya götürülen öğrenciler, ardından mısır yiyerek, parkta doyasıya eğlendi.
     İlk defa sinemayla tanışan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Kaymakam Daldala ve okul idarecilerine teşekkür etti.
     Okyay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yatılı eğitim gören öğrencilerin, bu tür imkanlardan faydalanmasının önemli olduğunu söyledi.
     Daldalın desteğiyle, öğrencileri sinemayla tanıştırdıklarını ifade eden Okyay, şöyle konuştu:
     "Öğrencilerimiz film izledi. Ardından onlara ikramlar yapıldı. Öğrenciler güzel vakit geçirdi ve parkta doyasıya eğlendi. Bu öğrencilerimiz için büyük bir şans oldu. Bu imkanı sağlayan kaymakamımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu etkinlik öğrencilerimiz için faydalı oldu."
     YBOda okuyan Öğrenci Temsilcisi Rümeysa Yalvak ise ilk defa birçok arkadaşının sinemaya izlediğini belirtti.
     Yalvak, "Sinemaya geldiğimiz için çok sevindik. Çünkü hep okuldayız ve ders çalışıyoruz. Bu bizim için ödül oldu. Hem film izledik hem de kentte görmediğimiz yerleri gezdik" dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşlu öğrenciler ilk defa sinemayla tanıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER