Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kurtulan:

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kurtulan: -Gazilerimiz, aziz milletimizin büyük gurur kaynağı, bu toprakları canlarını vererek vatan yapan şehitlerimizin temsilcileridir


BURSA (A.A) - Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gazilerimiz, aziz milletimizin büyük gurur kaynağı, bu toprakları canlarını vererek vatan yapan şehitlerimizin temsilcileridir dedi.
     Mustafakemalpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube yönetimi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulanı ziyaret etti.
     Ziyarete, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar, Başkan Yardımcıları ve aralarında Kore ve Kıbrıs gazilerinin de olduğu bir heyet katıldı.
     Ziyarette gazilerin, Mustafakemalpaşada faaliyetlerini sürdürebileceği bir yer istemeleri üzerine Kurtulan, şöyle konuştu:
     Gazilerimiz, aziz milletimizin büyük gurur kaynağı, bu toprakları canlarını vererek vatan yapan şehitlerimizin temsilcileridir. Onların sıkıntılarına çözüm bulmak bizlerin görevidir. Mustafakemalpaşalı gazilerimize faaliyetlerini yürütebilecekleri bir mekan kazandırmak için elimizden gelen katkıyı koyacağımızdan asla kuşku duymamanızı istiyorum.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube yönetimi, kendileriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Sadi Kurtulana gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kurtulan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER