Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Aysan güven

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Aysan güven tazeledi


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesporun kulüp başkanı Vahit Aysan, genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.
     Esat Ergüler Tesislerinde yapılan ve tek liste ile gidilen seçimde Vahit Aysan, kulüp olarak kendilerine Akhisar Belediyesporu örnek alacaklarını, yönetim olarak görevlendirmeleri en kısa zamanda yapacaklarını söyledi.
     Yönetim kurulunda her kafadan bir ses çıkmayacağını kaydeden Aysan, Yeni sezonda belirleyeceğimiz basın sözcümüz her türlü açıklamaları yapacak. Basın, spor camiası ve taraftarlarımız ile el ele vererek bu yılda başarıyı yakalamak istiyoruz. Lige de üst sıralar hedefimiz ile başlayacağız. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum. Ligde en centilmen takım olmayı hedefliyoruz. Bu konuda da iddialıyız dedi.
     Aysan başkanlığındaki yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu:
     Ziya Aksüt, Ali Gürsoy, Hilmi Volaka, Nevzat İzgü, Yaşar Gözdaş, Hulki Karakaya, Murat Kaplan, Tacettin Demirağ, Mustafa Altınok, Erdoğan Eker, Mehmet Atalay, Doğan Güneş, Nurettin Özkat, Mehmet Fatih Şahin, Mehmet Koşar, Taner Günana, Selahattin Yılmaz, Arif Şentürk, Zafer Kun, Ali Aydın, Gürel Çırpanlı, Ahmet Özova, Ahmet Günver, Mertcan Gürsoy, Mehmet Erkut, İsmail Özer, İrfan Harmancı, Uygar Karadayı, İrfan Bezci, Ahmet Uluhan, İsmail Hakkı Özsavran, Mehmet Ali Türel, Umut Portakal, Nuri Arslan, Cemalettin Topçu, Haluk Öztürk, Mehmet Ali Şahin, Ramazan Gançler, Kemal Aslan, Mustafa Tuğrul.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Aysan güven Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER