Neşet Ertaşın evinden hırsızlık yapıldığı iddiası

Neşet Ertaşın evinden hırsızlık yapıldığı iddiası -Evde yapılan incelemede hırsızlık bulgularına rastlanmadı -Emniyet yetkilileri, olayın kesinlikle hırsızlık olmadığını bildirdi


İZMİR (A.A) - Türk Halk Müziği Sanatçısı Neşet Ertaşın sazlarının da bulunduğu bazı eşyalarının İzmirdeki evinden çalındığı iddiaları üzerine başlatılan incelemede evde hırsızlık bulgularına rastlanmadı.
     Ertaşın Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesindeki evinden hırsızlık yapıldığı ve arasında sazlarının da bulunduğu bazı eşyalarının çalındığı iddiaları üzerine İzmir Emniyeti çalışma başlattı.
     Yapılan araştırmada, evin kapı ve pencerelerinde zorlama olmadığı tespit edildi.
     Emniyet yetkilileri, evde yapılan incelemede hırsızlık bulgularına rastlanmadığını ifade ederek, olayın hırsızlık olmadığını bildirdi.
     Yetkililer, kaybolan eşyaların aile içinden birileri tarafından alınmış olabileceğini kaydetti.
     Ertaşın komşularından Mustafa Hayırlı, iş yerinin Neşet Ertaşın evinin tam karşısında olduğunu ve bugüne kadar eve yönelik şüpheli hiçbir durum gözlemlenmediğini belirtti.
     Olayın hırsızlık olduğuna inanmadığını ifade eden Hayırlı, Neşet Babayı bu mahallede herkes sever, hiç kimsenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Bu konuda, başka nedenler de olabilir dedi.
     Ertaşın diğer komşuları da olayın hırsızlık değil, aile içi bir meseleden kaynaklandığını savundu.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Neşet Ertaşın evinden hırsızlık yapıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER