Nevin Yanıtın Avrupa Salon Şampiyonu olması

Nevin Yanıtın Avrupa Salon Şampiyonu olması -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Nevinin başarıları ardı sıra gelecek


ADANA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 32. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında 60 metre engelli finalinde kendisine ait Türkiye rekorunu da geliştirerek altın madalya kazanan milli atlet Nevin Yanıtın başarılarının ardı sıra geleceğini söyledi.
     Adanadaki programı sırasında Yanıtın şampiyonluğunu öğrenen Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yanıttan altın madalya beklediklerini hatırlattı.
     Yanıtı kontroller nedeniyle henüz tebrik etme şansı bulamadığını anlatan Kılıç, Nevinin başarıları ardı sıra gelecek. Londra Olimpiyatlarında da madalyayı kıl payı kaçırdı. İnanıyorum ki Akdeniz Oyunlarında da ülkemize altın madalya kazandıracak. Nevinin spor kariyerinde önünde uzun yılları var dedi.
     Kılıç, Nevin Yanıtın genç kızların atletizme ilgi duymasına vesile olduğunu belirterek, Yanıtın iyi ve spor hayatının inceliklerini ön planda tutan bir sporcu olduğunu söyledi.
     Bakan Kılıç ayrıca, madalya beklentisi içinde oldukları başka sporcular da bulunduğu sözlerin ekledi.
     Bu arada, Adanaspor ve Adana Demirsporun taraftar temsilcileri Kılıça üzerinde adı yazılı olan forma hediye etti. Taraftarlar ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğana iletilmek üzere de birer formayı Kılıça verdi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Nevin Yanıtın Avrupa Salon Şampiyonu olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER