Nevşehir Belediye Başkanı Ünverden yeni yıl

Nevşehir Belediye Başkanı Ünverden yeni yıl mesajı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiyenin yükselen bir devi haline getirmeye arzu ettiğimiz Nevşehirde, 2013 yılında da hizmetlerle var olan başarı çıtasını daha da geliştireceğiz dedi.
     Ünver, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, halkın teveccühü ile göreve geldikleri 2004 yılından beri Nevşehir Belediyesi olarak daha yaşanılır bir kent ortaya çıkartmak için bıkmadan usanmadan büyük bir azim ve kararlılık içerisinde çaba harcadıklarını belirtti.
     Tamamen insan odaklı hizmet anlayışı ile bugüne kadar yapılamayan hizmetlere imza atmanın, onur ve sevincini paylaştıklarını kaydeden Ünver, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Değerli hemşehrilerimizin, sosyal yaşam düzeylerinin artırılması başta olmak üzere, modern kentleşmenin tüm değerlerinden daha fazla yararlanır hale gelebilmesi adına Nevşehir Belediyesi olarak bir çok projeye imza attık. Bunlardan bir bölümü tamamlandı. Bir bölümü de devam ediyor ve yine bir bölümü de halen proje aşamasında. Bugün geldiğimiz noktada bir çok dünya insanının bile büyük bir gıpta ile baktığı bir büyük turizm cennetinin ana merkezinde bulunuyor olmamız, bu kentte yaşayan her insanın daha iyi şartlarda yaşamalarını adeta zorunlu kılıyor. Bu temel düşüncenin şuuru içerisinde, değerli vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanda etkin hizmetleri yerine getirmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 8 yıla yaklaşan hizmet süremizde, yaşadığımız bu kentin sahip olduğu değerleri ile tüm dünya insanlarına tanıtabilmek için de çaba harcıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görev süremiz içerisinde saygıdeğer Nevşehirli vatandaşlarımızın, beklentilerine uygun bir hizmet anlayışını ortaya koyacağız. Türkiyenin yükselen bir devi haline getirmeye arzu ettiğimiz Nevşehirde, 2013 yılında da hizmetlerle var olan başarı çıtasını daha da geliştireceğiz. Bu duygular içerisinde tüm hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ediyor, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allahtan diliyorum.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Nevşehir Belediye Başkanı Ünverden yeni yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER