Niğde Valisi Barut:

Niğde Valisi Barut: Ekiplerimiz köy yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor, şu ana kadar yaklaşık 20 köy yolu ulaşıma açıldı


NİĞDE (A.A) - Vali Alim Barut, Ekiplerimiz köy yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor, Şu ana kadar yaklaşık 20 köy yolu ulaşıma açıldı dedi.
     Barut yaptığı açıklamada, İl Özel İdare ekiplerinin Çiftlik, Ulukışla, Bor, Çamardı ve merkez ilçelerinde karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.
     Sabah saatlerinde kapalı olan 84 köy yolunun akşam saatlerine kadar tamamımın açılmasının beklediklerini vurgulayan Barut, şunları kaydetti:
     Kaymakamlık ve muhtarlıklarımızdan kapalı köy yolları hakkında bilgiler alınıyor. Bu bilgiler İl Özel İdaresinde değerlendiriliyor, ekipler oluşturularak ilgili köy yollarına sevk ediliyor. Bugün sabah saatlerinde 84 köyümüzden kapalı yol ihbarı aldık. Ekiplerimiz şu an köy yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar yaklaşık 20 köy yolu ulaşıma açıldı. Bu hızla çalışıldığında tipi olmaması durumunda akşam saatlerinde görev alanımızdaki yolların açılmış olacağını umuyorum. Ekiplerimizin çalışmalarını kazasız belasız gerçekleştirmesini diliyorum.
     Açıklamada, karla mücadele de 10 greyder, 4 kamyon ile toplam 7 ekibin görev yaptığı belirtildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Niğde Valisi Barut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER