Nitelikli dolandırıcılık iddiası

Nitelikli dolandırıcılık iddiası -Tarsusta kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı


MERSİN (A.A) - Tarsusta, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraşın Göksun ilçesinde yaşayan S.T. kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerin araması üzerine İ.Mnin hesabına 20 bin TL yatırdı. İ.Mnin parayı Gaziantepin Nizip ilçesinde çekmesinin ardından S.Tnin eşini arayan şüpheliler, çok gizli operasyon yaptıklarını ve 20 bin TLnin kendisine verildiğini söylemesini sağlayarak, S.Tnin güvenini kazandılar.
     Bunun üzerine S.T. ikinci kez kendisinden talep edilen 15 bin TLyi de T.Tnin hesabına yatırdı. Ancak dolandırıldığını anlayınca Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak, bankadaki parayı bloke ettirdi.
     Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hesabına para yatırılan T.Tnin Tarsusta yaşadığını tespit ederek, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdi. Çalışmalarını sürdüren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine T.Tyi Tarsustaki bir banka şubesinden para çekmek isterken suçüstü yakaladı.
     Polis, T.T ile hareket ettiği belirlenen C.Ayı da gözaltına aldı.
     Nitelikli dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Veli Gürgah
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Nitelikli dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER