Nobre ile ilgili transfer iddiaları

Nobre ile ilgili transfer iddiaları -Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Nobrenin transferiyle ilgili bizle görüşen ne bir kulüp var, ne de menajer var -Teknik Direktör Sağlam: -Böyle bir olayın aslı, astarı yok


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdunun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Mert Nobrenin Trabzonspora transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin, Nobrenin transferiyle ilgili bizle görüşen ne bir kulüp var, ne de menajer var dedi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige yeni oluşturulan bir takımla başladıklarını söyledi.
     Takımda taşların yerine oturduğunu, takımın istenileni vermeye başladığını ifade eden Kahramanlı, Ligin bitmesine 6 haftalık süremiz kaldı. Kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek, Mersin İdmanyurdunu hak ettiği yere taşıyacağız. Lig sonuna kadar 8 ila 10. sıralarda olacağımıza inanıyorum. İkinci devrede de yapılacak transferlerle, eksikliklerimizi tamamlayarak yolumuza devam edeceğiz dedi.
     Nobrenin, Trabzonspora transfer olacağı yönündeki haberleri de değerlendiren Kahramanlı, şöyle devam etti:
     Nobrenin transferiyle ilgili bizle görüşen ne bir kulüp var, ne de menajer var. Basında yer alan haberler, gerçeği yansıtmıyor. Nobre, şuan için Mersin İdmanyurdunda gayet memnun. Ağabeylik görevini de yerine getiriyor. Arkadaşlarıyla ilişkileri de gayet iyi. Bugüne kadar gelen herhangi bir teklif yok.
     Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise, Nobrenin transferiyle ilgili yazılanlara, itibar edilmemesini isteyerek, Trabzonspor cephesiyle de görüştük. Böyle bir olayın aslı, astarı yok. Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak hocamla da görüştüm, bu olayı doğrulamıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Nobre ile ilgili transfer iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER