Ödemiş MEM, vefat eden öğrenci ve

Ödemiş MEM, vefat eden öğrenci ve öğretmenlerini andı


İZMİR (A.A) - Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi, 1997 yılında meydana gelen trafik kazasında vefat eden öğrenci ve öğretmenlerini anmak için keşkek etkinliği düzenledi.
     Okul Müdürü Hüseyin Çamlıca, 5 Mayıs 1997 yılında Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 30 kişilik grubun Manisadaki Vestel fabrikasını gezdikten sonra Ödemişe doğru yola çıktığını Ahrandı mevkiinde aracın şarampole yuvarlanması sonucu 2si öğretmen, 6sı öğretmen 1 şoför olmak üzere 9 kişinin yaşamını yitirdiğini anımsattı.
     Çamlıca, 15 yıl önce meydana gelen ve elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz öğretmen ve öğrencilerimizi anma programlarımız her yıl devam ettirilmektedir. Bu etkinliğimize katkı sağlayan öğretmenlerime, etkinliğimize katılan tüm amirlerimize, yöneticilerimize, misafirlerimize ve ekonomik olarak destek sağlayan işletmelerimize kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim dedi.
     Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Şube Müdürleri Mehmet Sakal, Ahmet Turan Yüzük, oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, okul ve kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     (DÖ-NAZ-RMZ)
<< Önceki Haber Ödemiş MEM, vefat eden öğrenci ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER