Offshore

Offshore -Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası Erdekte başladı


BURSA (A.A) - Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası, Balıkesirin Erdek ilçesinde başladı.
     İstanbul Offshore Kulübünün Erdek Belediyesinin katkılarıyla düzenlediği organizasyona, Türkiye, İtalya ve Portekizden 10 takım ve 20 sporcu katılıyor. Şampiyona, sıralama turlarıyla başladı. Kurbağalı Plajı mevkisinde gerçekleşen Erdek Grand Prix 1 yarışı, büyük çekişmeye sahne oldu.
     Toplam 30 tur üzerinden koşulan yarışın startı, Beşiktaş-Miele ve Angel Yacht teknelerinin yanlış çıkışları nedeniyle iki kez yenilendi. Tüm takımların eksiksiz olarak 2,5 millik parkuru tamamlayarak finişe ulaştığı yarışı, 200 puanla Kerem Tuncer-Alpay Akdilek ikilisinin kullandığı ECI Men Cosmatics isimli yat kazandı.
     İlker Özmen ve Umur Duyar yönetimindeki Lenone Yacht isimli yat, 150 puanla ikinciliği elde ederken, Kerim Zorlu ve Saruhan Tanın kullandığı YKM Spor isimli yat da 120 puanla üçüncü oldu.
     Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Enver Oral ve Yarışma Komiseri Simon Swertsen tarafından verildi.
     Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası, yarın sona erecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Vedat Yücebaş / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER