Öğrenciler, Kepez Belediyesini ziyaret ediyor

Öğrenciler, Kepez Belediyesini ziyaret ediyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, son bir hafta içerisinde 10 ayrı okulun öğrencilerini belediye hizmet binasında ağırladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamu Kurumları ve Çalışma Şekilleri ders konusunu öğrencilere yerinde anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, son bir hafta içinde Ali Rıza Altıntaş, Varsak Altıayak, 100. Yıl, Ahmet Çoşkun Bulut, Demirgül, Fatma Parıltı, İsmail İltemir, Varsak Sakarya ve son olarak 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ile Kepez Ortaokulu öğrencilerini belediye hizmet binasında ağırladı.
     Belediye binasındaki birimleri gezen öğrenciler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler, daha sonra Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geliyor.
     Öğrencilerin sorularına da yanıtlayan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve yapım çalışması süren Kepezpark Varsak Projesinde, içerisinde popüler çizgi film kahramanlarının, Türk ve dünya masallarının kahramanlarının yer aldığı 5 dönümden oluşan masal ve oyun parkının da bulunduğunu belirterek, öğrencilerin hayal dünyalarını süsleyen çizgi film ve masal kahramanlarını parkta görme ve eğlenme imkanı bulacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Öğrenciler, Kepez Belediyesini ziyaret ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER