Öğrencilerden anlamlı davranış

Öğrencilerden anlamlı davranış -İlköğretim okulu öğrencileri, tekerlekli sandalye alınması için 7 bin 300 adet mavi kapak topladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çan 23 Eylül İlköğretim okulu öğrencileri, Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım kampanyası kapsamında, 7 bin 300 adet mavi kapak topladı.
     Öğrenciler, tekerlikli sandalye alınmasına katkıda bulunmak için topladıkları kapakları Çan Sağlık, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Recep Özkana teslim etti.
     Dernek Başkan Adnan Yüksel, burada yaptığı açıklamada, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurselen Toygarın koordinatörlüğünde yürütülen kampanya kapsamında çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
     Toplanan kapaklar karşılığında alınan tekerlekli sandalyeleri belirli aralıklarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını kaydeden Yüksel, Daha iyi, daha güzel yarınların peşinde koşanları, hiç tanımadıkları, adını bilmedikleri insanların hayatlarına çabaları ve varlıklarıyla katkıda bulunanları, zamanlarını bu uğurda harcayabilenleri, bunları yaparken hiçbir ödül veya övgü beklentileri olmayanları, sadece ve sadece daha iyi yarınlar olabileceğine dair umutları olanları, mücadeleden vazgeçmeyenleri arıyoruz dedi.
     Çan halkının yardımlarını beklediklerini de ifade eden Yüksel, bu sayede engellilere yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir : Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Öğrencilerden anlamlı davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER