Öğrencilere çevre bilincini anlatıyorlar

Öğrencilere çevre bilincini anlatıyorlar -Muğla Çevre Geliştirme Derneği üyeleri, öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak için okullarda çevre eğitimi veriyor


MUĞLA (A.A) - Muğla Çevre Geliştirme Derneği üyeleri, öğrencilerde çevre bilincini geliştirmek ve geri dönüşümü anlatmak için okullarda çevre eğitimi veriyor.
     Dernek üyeleri Kocamustafendi İlköğretim Okulunda öğrencilere geri dönüşüm, atık yağlar, piller, elektronik atıklar, küresel ısınma ve enerji konularında çizgi film eşliğinde eğitim verdi.
     Muğla Çevre Geliştirme Derneği Başkanı Nihal Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile okullarda çalışma yürüterek öğrencilerin çevre bilincinin daha küçük yaşta oluşmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
     Eğitimlerden olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, Muğla Belediyesinin yaptığı ödüllü atık toplama yarışmalarında çocuklar velilerinin ellerinden tutarak atıkları teslim ediyorlar. Bu olay ailelerin çocuklarıyla çevre konusunda duyarlı olmasını sağlıyor dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Öğrencilere çevre bilincini anlatıyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER