Öğretmenler Günü

Öğretmenler Günü -AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcıyı ziyaret etti


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcıyı makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladı.
     Eroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Öğretmenler Gününün bir güne sığdırılamayacağını ifade eden Eroğlu, sembolik olarak bir gün de olsa öğretmenlerin günlerini kutlamanın çok önemli olduğunu söyledi.
     Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ise Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen değerli öğretmenlerimizin günlerini kutluyorum. Zaman zaman zor şartlar altında çalışan, bizlerin ve çocuklarımızın yetişmesinde çok büyük emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Yazıcı da konuklarına ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ülkenin her yerinde olduğu gibi Tokatta da öğretmenlerin özveriyle çalıştığını ifade eden Yazıcı, Yerleşim yerlerimiz çok farklılık arz etmesine rağmen, kırsal alandaki, şehir merkezlerindeki öğretmenlerimiz kendi şartları içerisinde kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorlar. Son dönemdeki aldığımız sonuçlar da öğretmenlerimizin emeklerinin boşa gitmediğini gösteriyor. Umuyorum en kısa zamanda Tokata eğitim alanında mutlulukları yaşatacağız. Çocuklarımızın geleceklerini kurmalarında en iyi şekilde yardımcı olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER