Okullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları sona

Okullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları sona erdi


ANTALYA (A.A) - Kumlucada gerçekleştirilen İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları sona erdi.
     Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunlarının sona ermesi dolayısıyla Kumluca Belediyesi Spor Salonunda ödül töreni düzenlendi.
     Törene Kaymakam Salih Işık, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
     Şahin, burada yaptığı konuşmada, okullar arası fiziksel etkinlik oyunlarıyla yarışmadan öte, katılım ve fiziksel etkinliklerin artırılmasının amaçlandığını söyledi.
     Etkinliklere ilçede bulunan 22 ilköğretim okulundan 850 öğrencinin katıldığını bildiren Şahin, gelecek yıllarda bu sayının daha fazla olmasını arzuladıklarını kaydetti.
     Konuşmanın ardından dereceye giren okul ve öğrencilere protokol üyeleri tarafından kupa, madalya ve katılım belgeleri verildi.
     Oyunlarda birinci sınıflarda Mavikent Durali Yazıcı İlkokulu, ikinci sınıflarda Atatürk İlkokulu, üçüncü sınıflarda Mavikent Durali Yazıcı İlkokulu, dördüncü sınıflarda ise Cumhuriyet İlkokulu birinci oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Okullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER