Okullar bölgesinde gezen sivillere ceza yazılacak

Okullar bölgesinde gezen sivillere ceza yazılacak -İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulla ilişiği olmayan ve okullar bölgesinde gezen gençlere uyarıda bulundu


BURSA (A.A) - Bursa İl Emniyet Müdürlüğünün talebi üzerine Bursa Valiliği tarafından alınan kararla, okulların çevresinde gezen ve okulla ilişiği olmayan kişilere ceza uygulama kararı hayata geçirildi.
     Okullar bölgesinde üzerinde denetimlere başlayan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, uygulamanın ilk günü dolayısıyla bölgede gezen gençler uyarıldı.
     Uygulama alanında açıklama yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş, okullar bölgesinde gezen ve okulla ilgisi olmayan kişilere 169 TL para cezası kesileceğini ifade ederek, Daha önce İnegöl ilçesi olarak, Bursa Valiliğinden bir talebimiz olmuştu. Özellikle okullar bölgesinde dolaşan ve okulla ilgisi olmayan gençleri buradan uzaklaştırmak amacıyla bir karar gerekiyordu. Kasım ayının 29unda Bursa Valimiz tarafından bu karar onaylandı. Okullar bölgesinde seyyar satıcılık yapan veya okulla ilgisi olmayan gençleri bu bölgede polis arkadaşlarımız barındırmayacaklar. Özellikle buradaki çocuklarımızı, velilerimizi ve öğretmenlerimizi rahatsız edecek, her türlü davranışa bundan sonra burada müsaade etmeyeceğiz. Polis arkadaşlarımız okullar açık olduğu sürece bu bölgede olacaklar dedi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Okullar bölgesinde gezen sivillere ceza yazılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER