Okullardaki süt dağıtımı

Okullardaki süt dağıtımı -Kozanda Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütlerden içen 18 öğrenci, mide ağrısı ve bulantı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütlerden içen 18 öğrenci, mide ağrısı ve bulantı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan Okul Sütü Projesi kapsamındaki süt dağıtımı, ilçedeki okullarda sürdü.
     Süt dağıtımı yapılan Cumhuriyet İlköğretim Okulundan 2, Ahmet Cevdet Çamurdan İlköğretim Okulundan 9 ve Hacımirzali İlköğretim Okulundan 7 olmak üzere toplam 18 öğrenci, mide ağrısı ve bulantı şikayeti üzerine, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
     İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerince dağıtılan sütlerden incelenmek üzere alınan numunelerin, Adana Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne gönderildiği belirtildi.
     Bu arada, dün de ilçede dağıtılan sütlerden 13 öğrenci etkilenmiş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişlerdi.
     (VV-AG-JM)
<< Önceki Haber Okullardaki süt dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER