Okullardaki süt dağıtımı

Okullardaki süt dağıtımı -Hakkaride süt dağıtımında öğrencilerin rahatlatılması adına ilk sütü öğretmenler içti


HAKKARİ (A.A) - Hakkarideki okullarda başlanan süt dağıtımından önce öğrencilerin rahatlatılması için ilk sütü öğretmenler içti.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Okul Sütü Akıl Küpü projesi kapsamında Hakkaride 36 bin 930 öğrenciye süt dağıtıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut beraberindeki şube müdürleriyle süt dağıtımı için okulları ziyaret etti. Yakut, sınıfları gezerek öğrencilere süt dağıttı.
     Süt dağıtımından sonra Türkiyenin farklı bölgelerinde bazı öğrencilerin içtikleri sütten rahatsızlandıkları haberleri üzerine öğrencilerin rahatlatılması için ilk sütü öğretmenler içti.
     Süt dağıtımı sırasında gazetecilere açıklama yapan, Milli Eğitim Müdürü Yakut, il genelinde 36 bin 930 öğrenciye süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Yakut, Dün itibariyle, il merkezi, ilçeler ve köylerdeki toplam 299 ilköğretim okulumuz ve 14 anaokulumuzda olmak üzere toplam 36 bin 930 öğrencimize süt dağıtımı gerçekleşmiştir. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntımız yok dedi.
     (YK-YÖ-İC)
<< Önceki Haber Okullardaki süt dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER