Ölen kız kardeşlerinin anısı çocukları sevindirdi

Ölen kız kardeşlerinin anısı çocukları sevindirdi


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Karamürsel ilçesinde oturan Neslihan Yiğit ve Ayşegül Dülger, 2 yıl önce hayatını kaybeden kız kardeşleri Nihan Mertgöz Yay anısına, çocuklar için şenlik düzenledi.
     Uzun süren tedavi sonrası 2 yıl önce 28 yaşında hayatını kaybeden Nihan Mertgöz Yay anısına bir etkinlik düzenleyen ablaları Neslihan Yiğit ve Ayşegül Dülger, kardeşlerinin sağlığında çocuklara olan ilgisi dolayısıyla Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasındaki 48 çocuk için şenlik gerçekleştirdi.
     Dülger ve Yiğit kardeşler, çok uzun bir süre İstanbul Cerrahpaşada tedavi gören kardeşlerinin evine döndüğünde, Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasındaki çocuklar tarafından ziyaret edildiğini söyledi.
     Çocukların yaptığı kartondan çiçekler ve minik Nihan ablalarına yazdıkları geçmiş olsun mektuplarının kendilerini çok etkilediklerini anlatan kardeşler, Hele ki notları okudukça vefat eden kardeşimizin yüzündeki tebessüm dünyalara bedeldi ifadesini kullandı.
     Gün boyu çocuklarla müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlenen Neslihan Yiğit ve Ayşegül Dülger, çocuklarla yemek yiyip çeşitli oyunlar oynayarak uçurtma uçurdular.
     Yiğit ve Dülger kardeşler, her 19 Temmuzda bu şenliği geleneksel hale getireceklerini belirttiler.
    
     Muhabir: Melih Palas / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ölen kız kardeşlerinin anısı çocukları sevindirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER