Olimpiyat öncesi protokolle hazırlık maçı

Olimpiyat öncesi protokolle hazırlık maçı -Londra Paralimpik Oyunları öncesi Orduda kamp yapan B1 Futsal Milli Takımı, kaptanlığını Vali Düzgünün yaptığı protokol üyelerinden oluşan takımla hazırlık maçı yaptı -Futsal Milli Ta


ORDU (A.A) - Londra Paralimpik Oyunları öncesi Orduda kamp yapan B1 Futsal Milli Takımı, kaptanlığını Vali Orhan Düzgünün yaptığı protokol üyelerinden oluşan takımla hazırlık maçı yaptı.
     Durugöl Tesislerinde zilli topla oynanan hazırlık maçında protokol üyeleri de göz bandı takarak mücadele etti. Zaman zaman ilginç anların yaşandığı karşılaşma Futsal Milli Takımının 3-1lik galibiyetiyle sona erdi.
     Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Düzgün, Futsal Milli Takımının kendilerine karşı oynadıkları futbolla olimpiyatlara ne kadar hazır olduklarını bir kez daha gösterdiklerini söyledi.
     Olimpiyatlarda B1 Futsal Milli Takımına başarılar dileyen Düzgün, şunları kaydetti:
     40 dakika boyunca bizimle başa baş mücadele eden görme engelli takımımızı tebrik ediyorum. Zaten maç sonunda da galip geldiler. İnşallah gelecek hafta katılacakları olimpiyatlarda onlardan çok şeyler bekliyoruz. Çünkü gerçek güçlerini ve tekniklerini bugün bize gösterdiler. İnşallah Londrada da bu güçlerini diğer takımlara göstererek başarılı sonuçlar alacaklar.
     Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da maçın bir bölümünde gözleri açık oynamalarına rağmen, topa vurmakta dahi zorluk çektiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / Eyüp Elevülü /Yahya Oğuz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Olimpiyat öncesi protokolle hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER