OMÜde 2. Lisansüstü Eğitim Günleri başladı

OMÜde 2. Lisansüstü Eğitim Günleri başladı


SAMSUN (A.A) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2. Lisansüstü Eğitim Günleri Tanıtım Toplantısı Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.
     Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez ve Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
     Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep Tapramaz, yaptığı açılış konuşmasında, Bu toplantıyla sizler için hem bir oryantasyon programı düzenlemeyi hem de tanışma ortamı sağlamayı amaçladık. Bu yılki etkinliğimiz enstitümüze bağlı üç fakülteye yayılmış haldedir. Program, pazartesi günleri Mühendislik, salı günleri Fen Edebiyat, perşembe günleri de Ziraat Fakültesinde yapılacaktır. Bu programa özellikle yüksek lisans eğitimine yeni başlayan arkadaşların katılımını önemsemekteyiz. Program sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz dedi.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez ise, Makale yazım tekniğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda maddi destek bulmak gerekiyor. Hazırlanan projelerin kabul edilebilirliği de çok önemli. Kabul edilebilir projeler hazırlamak teknik bir konudur diye konuştu.
     Toplantı, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığından Uzman Ethem Olukçuoğlunun barkovizyon sunumuyla desteklediği, Bilimsel Bilgiye Erişim ve Bilgi Okuryazarlığı başlıklı konuşmasıyla devam etti.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber OMÜde 2. Lisansüstü Eğitim Günleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER