OMÜ Özel Olimpiyat Oyunları başladı

OMÜ Özel Olimpiyat Oyunları başladı -Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği ile OMÜnün düzenlediği olimpiyatlara, 11 ilden 100 engelli sporcu katılıyor


SAMSUN (A.A) - Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) düzenlediği olimpiyatlara, 11 ilden 100 engelli sporcu katılıyor.
     OMÜ Kurupelit Yerleşkesindeki Yaşar Doğu Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Salonunda başlayan organizasyonda 11 ilden 100 engelli öğrenci yarışıyor.
     Oyunların açılış konuşmasını yapan OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
     Bu yıl 4üncüsü gerçekleştirilen olimpiyat oyunlarının her yıl daha geniş ve kapsamlı olarak yapıldığını anlatan Leblebicioğlu, "Özel eğitimi çok önemsiyoruz. Azimle, sabırla ve eğitimle her şeyin üstesinden gelinebileceğini biliyoruz. Öğretmenlerinizin katkıları ve ailenizin desteğiyle en iyisini yapma amacında olmanız bizlere gurur veriyor" dedi.
     Özel Olimpiyatlar Türkiye Spor Direktörü Ali Üredi ise bu tür organizasyonların geliştirilmesini arzuladıklarını belirterek, OMÜye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Özel Eğitim Merkezi öğrencileri çeşitli gösteriler sundu.
     Oyunlar yarın sona erecek.
    
     Muhabir: Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber OMÜ Özel Olimpiyat Oyunları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER