Orduda Zararlı Alışkanlıklardan Korunuyorum, Hayata Tutunuyorum

Orduda Zararlı Alışkanlıklardan Korunuyorum, Hayata Tutunuyorum projesi


ORDU (A.A) - Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesince başlatılan Zararlı Alışkanlıklardan Korunuyorum, Hayata Tutunuyorum projesi kapsamında hazırlanan afişlerle, öğrenci ve gençlerin bağımlılık yapan maddelere karşı korunması amaçlanıyor.
     Okul idaresince hazırlanan proje, mahalle muhtarları ve Ordu Emniyet Müdürlüğünün de katkılarıyla başlatıldı.
     Okul müdürü Gökhan Melikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencileri ve gençleri sigara ve bağımlılık yapan maddelere karşı korumak olduğunu belirtti.
     Kampanyaya bütün Ordululardan destek beklediklerini anlatan Melikoğlu, şunları kaydetti:
     Biz okul olarak gençlerimizi koruma adına elimizi taşın altına koyarak kampanya başlattık, temennimiz projemizin başarıyla sonuçlanmasıdır. Umarız bu mücadelemiz herkes tarafından örnek alınır ve tüm okullara bu projemiz yayılır. İnşallah projemiz sonuca ulaşacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.
     Kampanyaya destek veren Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz de kendilerine projeyle ilgili bilgi geldiğinde hemen destek verdiklerini ve kampanyanın amacına ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
     Okul öğrencileri de kampanyayı çok olumlu bulduklarını belirtti. Konuşmaların ardından hazırlanan el broşürleri esnafa dağıtıldı.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduda Zararlı Alışkanlıklardan Korunuyorum, Hayata... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER