Ordudaki trafik kazası

Ordudaki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan ile kızı Nisa Ayvaz Samsunun 19 Mayıs ilçesinde toprağa verildi


ORDU (A.A) - Ordunun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan ile kızı Nisa Ayvaz Samsunun 19 Mayıs ilçesinde toprağa verildi.
     Polis Memuru Atakan Ayvaz (36) ve kızı Nisa Ayvazın (6) cenazeleri 19 Mayıs ilçesinin Beylik köyündeki dede evinden alınarak Beylik Köyü Merkez Camine getirildi. Burada kılınan öğle namazının ardından baba ve kızı Beylik Köyü mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazeye Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     -Olay-
    
     Dün Samsundan Ordu yönüne giden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan Ayvaz yönetimindeki 58 FE 158 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesinde karşı yönden gelen Ercan Çelikin (37) kullandığı 34 ZM 9163 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Polis Memuru Atakan Ayvaz, kızı Nisa Ayvaz ve diğer araç sürücüsü Ercan Çelik hayatını kaybetmişti.
     Kazada aynı zamanda Ayvazın eşi Kevser ile oğlu Serkan Ayvaz ve diğer araçta bulunan Anıl (20), Tolga Çelik (18) ve Hulusi Akkaya (38) yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordudaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER